Chinees leren in Gooi, Eemland, Vechtstreek, Utrecht, Flevoland - Sino Logical

Algemene werkwijze om de Chinese taal te leren


Intake Gesprek
Je bent van harte welkom voor een intake gesprek. Na het intake gesprek wordt samen met jou het
niveau van de te volgen lessen bepaald. Ook worden hier de data en tijden van de lessen besproken.
 

Werkwijze Algemeen 
Je kunt elk tijdstip van het jaar starten. Onze voorkeur gaat uit naar Eén-op-Eén Trainingen en kleine groepen, waardoor elke leerling voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Het maximaal aantal leerlingen per groep is 5. Voor het volgen van de lessen/trainingen is geen bijzonder opleidingsniveau vereist. Voordat je begint met de lessen, krijg je een gesprek met de docent. Samen bekijken jullie het huidige niveau van jouw Chinees-Mandarijn. Daarna maken jullie samen een keuze met betrekking tot de te volgen lessen en de bijbehorende lesmaterialen. Hierdoor worden oefeningen en materialen afgestemd op jouw niveau en leerdoel. Als je een taal goed wilt leren is oefening erg belangrijk. Daarom raden wij de intensieve Eén-op-Eén Trainingen aan. Hierdoor krijg je 100% persoonlijke aandacht.


Je leert de pinyin schrijfwijze (met Latijnse tekens) en ook de karakters. Indien gewenst kunnen de verschillende schrijfwijzen van de karakters (vereenvoudigd of traditioneel) besproken worden. Tijdens de les wordt ook aandacht besteed aan de cultuur van China en Taiwan. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van online audiovisueel materiaal. Lessen kunnen naar keuze in het Engels of Nederlands worden gegeven.


Je moet bereid zijn om naast de les ook een tijd aan huiswerk te besteden. De tijd die je aan het huiswerk besteed is natuurlijk afhankelijk van het type les/training dat je wilt volgen. Wij adviseren om naast de lessen iedere dag een half uur aan oefeningen en herhaling te besteden.....
Je krijgt na elke les altijd huiswerk mee.


Als je binnen een paar maanden vorderingen wilt maken, bent je bij ons aan het juiste adres ! We hopen je snel te zien op één van onze lessen.

Sino Logical: Chinees leren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Naarden, Bussum, Almere, Huizen.

 

Print | Sitemap
Copyright Sino Logical. Chinese school. Chinees leren/studeren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Utrecht, Flevoland. Chinese les in Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Almere. Cursus Chinees. Taallessen Chinees.

Call

E-mail