Chinees leren in Gooi, Eemland, Vechtstreek, Utrecht, Flevoland - Sino Logical

Examens in de Chinese taal: HSK

 

Vereenvoudigd Chinees – Verantwoordelijke instantie is Hanban – Ministerie van Onderwijs Volksrepubliek China

HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi - Chinese Proficiency Test) is een internationale toets om de Chinese taalvaardigheid van non-native Chinees sprekenden te beoordelen. Non-native Chinees sprekenden zijn: buitenlanders, buitenlandse studenten en Chinese nationale minderheden die een andere taal in de Volksrepubliek China gebruiken. HSK oorspronkelijk ontwikkeld door de Bejing Language and Culture University welke onder toezicht van Hanban wordt uitgevoerd. Hanban is geaffilieerd aan het Ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China. In de nieuwe opzet ligt de nadruk op ruime taal- en communicatievaardigheid, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid. HSK Certificaten kunnen gebruikt worden voor/als:
1
Referentie bij onderwijs instellingen m.b.t recruteren van studenten en toewijzing van het onderwijs niveau aan deze student.
2    
Vrijstelling m.b.t het nemen van Chinese taalvaardigheidstoetsen voor studenten.
3    
Basis voor werkgevers om de Chinese taalvaardigheid van een sollicitant te beoordelen.


U kunt op elk gewenst moment beginnen met HSK lessen. Eén-op-Eén lessen zijn aan te bevelen indien men een HSK certificaat wil behalen. Samen met uw docent bekijkt u uw huidige niveau van het Chinees-Mandarijn en daarna wordt een plan van aanpak gemaakt met betrekking tot het te behalen HSK-niveau certificaat en de bijbehorende lesmaterialen.
(Bedrijven, een groepje mensen, een familie kunnen zich hier voor aanmelden, echter gaarne niet meer dan 5 personen per groep waarbij de startdatum gelijk dient te zijn)

 

In Nederland worden de HSK-examens afgenomen en diploma's afgegeven door het Confucius Instituut van de Universiteit Leiden. 

 

Sino Logical: Chinees leren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Huizen.
 

Chinees leren in Gooi, Eemland, Vechtstreek, Utrecht, Flevoland - Sino Logical

Examens in de Chinese taal: TOCFL


Traditioneel Chinees - Verantwoordelijke instantie is SC-TOP – Ministerie van Onderwijs Republiek China(Taiwan)
TOCFL (Test Of Chinese as a Foreign Language) is een internationale toets om de Chinese taalvaardigheid van non-native Chinees sprekenden te beoordelen. Non-native Chinees sprekenden zijn bijvoorbeeld: buitenlanders, buitenlandse studenten.

 

TOCFL wordt ontwikkeld door SC-TOP(Steering Committee Test of Proficiency)  onder toezicht van het Ministerie van Onderwijs Republiek China(Taiwan). In Nederland worden de TOCFL-examens afgenomen door de Taipei School in The Netherlands. Dit is een aan het Ministerie van Onderwijs Republiek China(Taiwan) geaffilieerde school.

U kunt op elk gewenst moment beginnen met TOCFL lessen. Eén-op-Eén lessen zijn aan te bevelen indien men een TOCFL certificaat wil behalen. Samen met uw docent bekijkt u uw huidige niveau van het Chinees-Mandarijn en daarna wordt een plan van aanpak gemaakt met betrekking tot het te behalen TOCFL-niveau certificaat en de bijbehorende lesmaterialen. (Bedrijven, een groepje mensen, een familie kunnen zich hier voor aanmelden, echter gaarne niet meer dan 5 personen per groep waarbij de startdatum gelijk dient te zijn)
 

Print | Sitemap
Copyright Sino Logical. Chinese school. Chinees leren/studeren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Utrecht, Flevoland. Chinese les in Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Almere. Cursus Chinees. Taallessen Chinees.

Call

E-mail