Chinees leren in Gooi, Eemland, Vechtstreek, Utrecht, Flevoland - Sino Logical


KINDEREN 8-11 JAAR
Bedoeld voor kinderen met geen of weinig kennis van het Mandarijn Chinees. Ze leren de basis Hànyǔ pinyin uitspraak en Chinese karakters schrijven. Er wordt spelenderwijs interactief les gegeven met behulp van spelletjes, kindergedichten, raadsels, liedjes, en video's. Aandacht wordt ook gegeven aan Chinese legendes, Chinese feestdagen, Chinese uitdrukkingen en Chinese religie.Hierdoor krijgen ze ook kennis van het land China en de Chinese cultuur. Bij de basis moet u denken aan, het introduceren van jezelf, cijfers, lichaamsdelen, familieleden, fruit, kleuren etc. De kinderen doen actief mee aan de les. Dit zorgt voor een perfecte voorbereiding op Chinese lessen in het voortgezet onderwijs VWO en Gymnasium.(Een groepje kinderen kan zich aanmelden, echter gaarne niet meer dan 5 kinderen per groep waarbij de startdatum gelijk dient te zijn)

Sino Logical: Chinees leren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Huizen.


KINDEREN VANAF 12 JAAR EN VOLWASSENEN
Eén-op-Eén Training Beginners, Middelbaar, Gevorderd, Vergevorderd
We gebruiken lesstof die gebruikt wordt in het voortgezet onderwijs VWO en Gymnasium. Het doel is om intensief snel Chinees te leren praten, begrijpen, schrijven. Elke week wordt ook een onderwerp besproken waarmee je in je dagelijkse leven te maken kunt hebben. Tijdens de les wordt ook aandacht besteed aan de cultuur van China en Taiwan. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van online audiovisueel materiaal. Lessen kunnen naar keuze in het Engels of Nederlands worden gegeven. (Bedrijven, een groepje kinderen/volwassenen, een familie kunnen zich hier voor aanmelden, echter gaarne niet meer dan 5 personen per groep waarbij de startdatum gelijk dient te zijn)

Sino Logical: Chinees leren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Huizen.


VOLWASSENEN INTENSIEF
Eén-op-Eén Training

Dit is voor degenen die snel een basis willen leggen of hun kennis van het Chinees Mandarijn snel willen vergroten, Het gaat hier om degelijke trainingen van 4 of zelfs 6 lesuren per dag. (Bedrijven, een groepje mensen, een familie kunnen hier zich voor aanmelden, echter gaarne niet meer dan 5 personen per groep waarbij de startdatum gelijk dient te zijn)

Sino Logical: Chinees leren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Huizen.


BEDRIJVEN ZAKELIJK
Chinees-op-Maat
Hier wordt de lesstof met u doorgenomen zodat e.a. overeenkomt met het bedrijf of de organisatie waar u voor werkt ! Het is ook mogelijk om deze training op uw werklocatie te geven. Bel ons voor advies en overleg met betrekking tot deze lessen. Geschikt voor degenen die zakelijke contacten onderhouden met China, Singapore,Taiwan, HongKong. Hierdoor krijg je snel zakelijke basiskennis van het Chinees Mandarijn.Je leert natuurlijk ook Chinees voor het dagelijkse gebruik. Daarnaast leer je de handelstermen die nodig zijn om te praten over offertes, facturen, leveringen, kwaliteit, klachten enz. Praktijkgerichte kennis die u onmiddellijk kunt gebruiken. De manier van zakendoen is in China anders dan in Europa, ook dit verschil wordt toegelicht. Het is in China namelijk niet vanzelfsprekend dat de eigenaar van een bedrijf ook Engels spreekt !


Het gaat hier om degelijke trainingen van bijvoorbeeld 5 lesuren per dag. Bijvoorbeeld het programma ZAKELIJK CHINEES-op-MAAT van zelfs 5 uur per dag voor 5 werkdagen. Afhankelijk van uw behoefte kan het bijvoorbeeld ook 1 dag zijn, korter dan een week of zelfs twee weken zijn. Ook het aantal uren per dag kan naar keuze aangepast worden.

Sino Logical: Chinees leren in Eemland, Gooi en Vechtstreek, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Huizen.

Print | Sitemap
Copyright Sino Logical. Chinese school. Chinees leren/studeren in Eemland, Het Gooi en Vechtstreek, Utrecht, Flevoland. Chinese les in Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Almere. Cursus Chinees. Taallessen Chinees.

Call

E-mail